Løpegruppe

Historien om løpegruppen

Åsane løpegruppe ble opprettet høsten 2016. Da hadde vi faste treninger rundt Liarvatnet, men etterhvert vokste gruppen seg større og behovet for bedre plass og mer tilpasset trening har gjort at det trenes på forskjellig plasser i Åsane. Det har alltid vært gratis å være medlem i løpegruppen, og i begynnelsen var også treningen gratis da vi fikk støtte fra Bergen kommune, men de sluttet etter kort tid og derfor har vi blitt nødt til å ta en liten treningsavgift for å dekke kostnader. Som medlem vil du likevel få tilbud om å delta gratis på noen fellestreninger i blant. Og er du ny vil du få tilbud om å delta på en til to fellestreninger for å se om dette er noe du kunne tenke deg å fortsette med

Oss trenere

 Vi som er trenere syns det er kjekt å kunne hjelpe og inspirere andre til å løpe og trene riktig gjennom å drive denne løpegruppen. Kristian Nestor Jarnung er hovedtrener og har gjennom et langt liv vært aktiv i ulike idretter. Han var en habil mellom- og langdistanseløper som junior. Nå er han trener for mosjonsgruppen i tillegg til at han trener barn og ungdom. Are Flekke er hjelpetrener i tillegg til å være ungdomstrener. 

Hvem er treningen for?

 Løpetreningen er for alle som ønsker å begynne å løpe og trene litt organisert sammen med andre glade løpere. Treningene er lagt opp til at alle kan delta på sitt nivå og er ledet av kvalifiserte og erfarne trenere. Alle har vært nybegynnere og de som har vært med en stund vet hvordan det er og er bare positiv til å få nye treningskamerater.

Siden det er ulik nivå på deltakerne så blir det for det meste kortintervaller, motbakkeintervaller, fartslek o.l. Men det gir god treningseffekt og vi vil også legge ut tips om treninger man kan gjøre selv. Det viktigste er at ingen skal bli løpt ifra og føle at dem ikke er en del av gruppen.

Last ned appen Spond og bli med gratis i vår gruppe

Med denne appen vil arrangør og deltakere av Åsane løpegruppe ha en mye bedre oversikt over treninger og hvem som kommer. Spond er minst like lett å bruke som Facebook, og gir en mye enklere måte å kommunisere på.

Her får dere full oversikt over kommende treninger og løpskaruseller på mobil eller PC, og du kan på en enkel måte svare på om du kommer eller ikke. Avlyst/ flyttet trening? Du får melding rett på telefonen. Enklere blir det ikke!


Last ned appen og bruk koden: CJKEP 

Dersom du ikke ikke har smarttelefon kan du allikevel bli medlem og få invitasjoner til treninger på e-post.

Hva koster det?

Å bli med i hovedgruppen er gratis. Du vil få tilbud om å få delta på 1-2 gratis fellestreninger før du må betale en treningsavgift. Når treningsavgiften er betalt, vil du bli lagt til en gruppe for betalende medlemmer og få invitasjoner til kommende treninger. 

Gratis

Delta på to gratis treninger

 

Kr

 

0,-

 

/år

 
  • Delta på 2 treninger
  • Invitiasjon til webinar
halvårspris 
 

Januar - juni

eller 

august - desember

 

Kr

 

400,-

 

/år

 
  • Delta på 15 treninger
  • Få treningstips
  • Invitasjon til webinar

Slik støtter du oss med CashBack!

Du kan spare penger hos utvalgte butikker og samtidig være med å bidra med cashback gjennom denne lenken. Del den gjerne med andre. På forhånd takk!