COACH K.

Kristian har vært aktiv idrettsutøver hele livet. Fra han kom til Norge som 5 åring så likte han å gå på ski og spille fotball. Senere har han prøvd seg på en rekke idretter. Han har satset på langrenn og friidrett. Da han flyttet til Bergen var det naturlig å satse på løping og han ble ønsket velkommen av friidrettsklubben Norna-Salhus da han var 17 år. Norna-Salhus har vært en klubb med ildsjeler som alltid har stilt opp for utøverne. Og alle barn og ungdommer som ønsker å satse på friidrett bør kontakte klubben.

Nå er Kristian ivrig mosjonist og ivrer for at andre skal oppdage hvor herlig det er å løpe. Han brenner ikke bare for at barn og ungdom skal være i fysisk aktivitet, men også voksne. Derfor startet han Åsane treningsgruppe høsten 2016. Det begynte i det små og flere og flere som aldri hadde trent organisert dukket opp. Det er ofte en terskel å stille opp, men de som stiller erfarer at det ikke var så ille som de trodde. Kristian tilpasser treningen slik at alle skal føle seg inkludert og trene på sitt nivå i felleskap med andre

Treneren som brenner for at andre skal finne løpeglede og få en bedre livsstil

Kristian Nestor Jarnung

En trener for løping er en erfaren og kunnskapsrik person som veileder og hjelper enkeltpersoner eller grupper med å forbedre sin løping. Treneren har en god forståelse av løpeteknikker, treningsmetoder og skaderelaterte problemstillinger. Gjennom individuell tilpasning og veiledning, jobber treneren tett med utøverne for å optimalisere deres prestasjoner og oppnå deres mål. Treneren legger opp til skreddersydde treningsprogrammer som tar hensyn til utøvernes fysiske form, ambisjoner og tidsplan. I tillegg til å gi råd om riktig løpeteknikk og treningsøvelser, kan treneren også gi kostholdstips og gi veiledning om restitusjon og skadeforebygging. Gjennom sin ekspertise og engasjement bidrar treneren til å motivere utøverne og skape en trygg og effektiv treningsatmosfære.