• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Vell møtt til årets tredje karuselløp førstkommende torsdag!
07/03/2017

På torsdag braker det løs med nytt løp i Åsane Løpskarusell 2017, den tredje i rekken. Vi har opplevd en gledelig start på karusellsesongen 2017 med sterk deltakelse, spesielt blant de yngre. Til stor glede og begeistring finner stadig flere lokale idrettslag veien til start for å teste løpsformen.

Spesielt godt representert er Åsane Håndball J14, som deltar fast i karusellen. Fra lagets hovedtrener Bernhard får vi vite at jentene har hatt markant sportslig utvikling i karusellen, hvor flere av jentene har forbedret seg med flere minutter på halvmilen de siste løpene. Progresjonen i karusellen tar de med seg inn på parketten, og jentene er nå beryktet for sine andreomganger hvor de til dels løper konkurrentene sine i senk.. Ja, her er det bare å la seg inspirere av de talentfulle håndballjentene. Kondisjon er gull verdt i alle idretter.

Prosedyrer ved start og mål forblir uendret siden sist. Merk at målgang blir inne i garasjen. Oppvarming inne i garasjen må skje innenfor sperrebåndene. Ellers anbefales det å varme opp mot Mellingen hvor det er lite biltrafikk og støy.

Startnummer kan hentes i sekretariatet fra klokken 18.00. Er du påmeldt alle løp – husk å ta med startnummeret ditt! Nytt startnummer koster 50,-. For de som melder seg på ett løp anbefaler vi at en møter opp i god tid, det kan fort bli kø i sekretariatet.

Ellers er det viktig å kle seg etter været. Det er meldt lette regnbyer, men fin løpstemperatur på torsdag kveld.

Vi gleder oss til å se deg på startstreken. Lykke til!