• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Silje ledet fellestreningen
03/02/2017

Denne gangen måtte Silje Lindstad tre inn som vikartrener for løpegruppen og hun introduserte noen drilløvelser som friidrettsutøvere ( spesielt sprintere ) tar før omtrent hver trening for å bedre på teknikken.

Bedre teknikk = effektivt løpssteg = raskere tider. Vi kommer nok på et senere tidspunkt å kunne tilby rene teknikkurs, men før vi kommer så lagt fokuserer vi på styrke og mobilitet samt øke hjertets slagvolum og utholdenhet. Innimellom gir vi litt tips om teknikk.

Rundt 23 løpere stilte på fellestreningen i går i meget fine forhold, var nok litt isete rundt vannet uten at det ga en stopper for treningen. 20 x 40 sekunder med 20 sekunder pause er en økt som skal øke hjertets slagvolum, bedre utholdenheten, økt fett- og karbohydratforbrenningen samt mye mer. Vil nok introdusere dette litt og litt.

Ser at dere som stiller på treningene også stiller på alle løpene i karusellen men vil allikevel gi en liten påminnelse om at neste løp er kommende torsdag 9.februar kl 19:00. Husk å ta med startnummeret ditt. Langtidsvarselet viser at det vil bli litt kaldt, men ta ikke på for mye klær, viktigste er å ha lue og hansker som du kan regulere varmen med ved å ta av og på ved behov.

Da ønsker vi dere en riktig god (trenings)helg!

For de som ennå ikke er påmeldt, klikk her