• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Oppsving for løpskarusellen
17/01/2020

Etter litt laber deltakelse i høst, tok det seg kraftig opp på årets første løpskarusell i Åsane. Veldig kjekt å se så mye løpeglede. Mange nye fjes i tillegg til de som stiller fast på løpene. Men det er fortsatt mer plass og tenker da spesielt de yngste (10+ år). Vi har prøvd å sette en ganske rimelig pris for deltakelse i de yngste klassene. Dette er også et veldig sosialt arrangement hvor det er store muligheter for å ta med hele familien på aktivitet. Og vi så flere som hadde gjort nettopp det.

Et eksempel er en familie hvor mor, far og barn deltok med eget team navn.

Åsanegutten og tidligere Norna-Salhus løper Bjørn Rusten Lundberg som nå løper for Varegg, vant 10 km på 36,15 foran Anders Kjærevik, Idrett uten alkohol og klubbkollega Børge Larsson.
På kvinnesiden så var det unge og lovende Adele Henriksen, Loddefjordjenten som nå representerer I.L. Gular som vant. Hun vant nokså suverent og var over 2 minutter forran neste løper.

På den korte distansen ble det hjemmeseier til Didrik Prestegård Hansen, Norna-Salhus som også vant ganske suverent og med over minuttet foran Helge Simmenes som har løpt og vunnet mange løpskaruseller. Arnajenten Amalie Joensen, hadde også god klaring til neste kvinne. Hun ble også 5 raskeste løper i mål på 5 kilometeren.

Resultatene ligger ute på eqTiming.no

Se reportasje og mange fine bilder på Kondis.no

Gratulerer til alle som stilte opp og gjennomførte. Dere er kjempeflinke alle sammen. Har sett igjennom resultatlistene fra topp til bunn og legger merke til at det er en god del som har forbedret seg. Dette er bare starten og det er bare å holde trykket oppe, neste løpskarusell er torsdag 13.februar (påmelding).I mellomtiden er det mulig å være med på gratis fellestrening frem til februar. Mer informasjon om fellestrening kan du lese her.