• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Norna-Salhus når målet sitt om over 200 deltakere i karusellen 2015!
12/01/2015

løping i regnet

Det ser ut som Åsabuene og andre trosser regnet og blir med på tidenes karusellåpning.
IL Norna-Salhus hadde som målsetning første året om å få 200 deltakere i karusellen, nå kun 3 dager før første karusell er allerede 191 medt seg på hele karusellen, i tillegg har vi 20+ som kun har meldt seg på første karuselløp. Vi gleder oss til torsdagen og det virker som dere også gjør det.

Løypene er som sagt ganske flat og dermed rask løype som som skal være overkommelig for alle. 5 kilometeren som går fra Ikea til Liavannet og 2 runder på grus før man vender tilbake er så og si paddeflat. 10 kilometeren har bakken ned Blindheimsveien og opp på retur rett etter vending som er ca 200m fra bakken, men man kan trøste seg med at bakken ikke kommer helt på slutten når man er veldig sliten. Og det er kun 1 runde rundt Liavannet, på tilbaketuren løper man korteste vei. Løypene er kontrollmålt av kondis – Norsk organisasjon for kondisjonsidrett.

Startnummer hentes på løpsdagen fra kl. 18:00 (mulig tidligere, vil bli opplyst på facebooksiden). Sekreteriatet vil være i garasjen til Ikea på høyre siden for inngangen/ tilhengerne. Husk å ta godt vare på startnummeret. Vi leier inn toaletter, vennligst benytt disse! Og hjelp oss med å holde området til Ikea ryddig for boss. Resutatlister vil bli publisert på web. Så snart disse er klare.

Er det mer dere lurer på så send oss en gjerne melding på e-post, men all informasjon skal stå under karusellinformasjon.

Vi gleder oss og ønsker dere alle lykke til og husk dere konkurrerer mot dere selv (ja og kanskje naboen/ kollega).