• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Nå er snart ventetiden over!
14/01/2015

24-timertilstart

Nå nærmer det seg start og joggebølgen er i gang i Åsane! Noen løper fort, noen jogger og noen går, det er plass til alle. Det viktigste er at vi kommer oss ut i bevegelse. Om det er sol, regn eller snø betyr ingenting. Kle dere etter forholdene så blir det mye triveligere.

Påmeldinger fortsetter bare å tikke inn og det blir mange til start. Det er viktig at vi starter etter nivå. La racerne på 5 og 10 km få starte i første rekke. Vi minner om at selv om nesten hele løypen går utenom trafikken og vi har løypevakter, så må man være litt observang. Over veien ved Kyrkjekrinsen skole vil det bli satt opp ekstra vakthold med politi og blinkende gult lys slik at bilistene skal være ekstra aktsomme. Kryss kun der løypevaktene står!

Startnummer kan hentes i sekreteriatet fra kl 17:30. Vi vil stå i parkeringshuset til Ikea, helt til høyre for inngangen, skal være lett å se når det er masse folk. Ta vare på startnummeret til de neste karusellene. Vær obs på at Ikea har vanlig åpningstider med kunder, parker derfor lengst unna inngangen og pass på at barn ikke løper uten tilsyn på parkeringsplassen og i huset.

Våre innleide mobile toaletter skal brukes, ikke Ikea sine. Og vi oppfordrer alle om å kaste boss i sekker som vi vil plassere ved start/mål/skreteriat.

Da gjenstår det bare for oss å ønske alle sammen lykke til!