• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Mange deltok på virtuelt løp i Åsane
06/04/2020

På grunn av den situasjonen vi er i nå, er det forbud mot å arrangere løp. Det er lett å bli motløs når konkurransene blir avlyst eller flyttet til høsten. Løp som mange har som mål å gjennomføre og som gir motivasjon for å komme seg ut på trening. Derfor har vi jobbet litt med hvordan vi kunne legge til rette for å motivere våre deltakere til å trene og konkurrere på egen hånd. Gjennom virtuelt løp kunne deltakerne løpe igjennom løypene alene og innrapportere tiden sin slik at de kom på den offisielle resultatlisten (klikk på oppdater nettleseren for oppdatering).  Alle som deltok har mulighet for å printe ut en diplom. (Har ikke fått lagt ut alle, send en melding dersom det er ønskelig at vi fyller ut navn og tid eller print ut en tom og fyll ut selv).

På Strava er det egne segment for 5 og 10 km der kan man se på leaderboard hvilken plass og tid du fikk. Gps måling er jo ikke helt nøyaktig, men det er en fin pekepinne. Det går også an å sortere på alder osv. Fikk dessverre ikke sortert på dato som var litt av planen og hensikten.

Vi håper at flere henger seg på neste virtuelle løp vi arrangerer. I mellomtiden ønsker vi alle sammen en riktig god påske!