• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Løpskarusell i Åsane i 2015
10/12/2014

IL Norna-Salhus har gleden av å invitere til løpskarusell i Åsane. Endelig et løpstilbud for store og små, trente og utrente i Bergens største bydel. Løypene blir flate og lettløpte, og de beste i Bergen. Dette skal være et tilbud til alle uansett alder og nivå.

Vi vil arrangere karusellløp hele året utenom mai, juni og juli, da vi arrangerer andre løp. Karusellen starter 15.januar og da starter vi med barneløp for alle t.o.m. 12 år klokken 18.30. Felles start for 5 km og 10 km klokken 19.00. Det blir ingen tilgang til garderober, men toaletter vil bli leid inn.

Start i veien som går innover mot Mellingen (ved IKEA). Mål ved IKEA (Den siden som vender mot Gullgruven). Sekretæriat – Tidtaking – Drikke m.m. i Garasjeanlegget til IKEA. (Den siden som vender mot Gullgruven). Løypekart kommer på karusellløpets hjemmeside.
Samme startnummer skal benyttes i alle løp gjennom hele karusellen. Ta derfor godt vare på startnummeret. Trenger du av en eller annen grunn nytt startnummer, så må dette kjøpes tik kr. 50.-. Premier: Medaljer til alle etter fullført karusell.

Vi håper å se mange åsabuere og andre gjennom vinteren, dette er en fin mulighet til å komme seg i form til Åsaneløpet i mai.

Vi har egen instagram konto og ønsker at deltakerne bidrar med masse bilder. Følg oss på Instagram og Facebook. Tagg/merk bildene #aasanelopskarusell (i tillegg kan du gjerne tagge/merke #nornasalhus, #friidrett)

VELKOMMEN TIL LØPSKARUSELL I ÅSANE