• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ikke engang kong vinter klarte å stoppe fellestreningen
23/03/2017

Vi går mot lysere tider, men som ofte i mars så kommer det alltid våt snø. Og i dag var det kommet så mye at det hadde lagt seg et lag våt sørpe snø på grusveiene. Men til tross for guffent vær og glatt føre stilte det opp imot 20 løpere.

Først tok vi mobilitetsøvelsene som ikke alltid er de gøyeste, men viktig for å forebygge skader og løse litt opp etter en lang (arbeids) dag. Så varmet vi opp, før det ble en liten leksjon i noen drilløvelser for riktig løpeteknikk. Det er vanskelig å legge om teknikken sin. Men jobber man med noen av øvelsene jeg demonstrerte og dere gjennomførte så vil det komme. Ta de enkle tingene først. Hold korte steg, øk frekvensen og få frem hofte og opp med brystkassa, da er mye gjort. Husk også å slappe av i skuldrene. Og ta tåhev!

Så løp vi 25 minutter med fartslek der vi hadde varierende lengde på dragene og pausene. De varte fra 20 sekunder til 2 minutter. Og til slutt hadde vi rolig nedjogg før vi tøyet og takket for oss.

Takk for en fin trening alle sammen!

Neste torsdag er det Åsanekarusellen og da har vi stilt klokka så da er det garantert lyst og forhåpentligvis tørt underlag.

Vi sees plutselig!