• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hvordan komme i form med løpskarusellen?
11/08/2016

Hei alle glade løpevenner! Sommeren er på hell og hverdagen begynner. Noen av dere har sikkert fått trent litt, mens noen har ikke det. Uansett er det en fin start å begynne med løpskarusellen om knappe 2 uker. Da får du målt hvor god eller dårlig form du er i dersom du ønsker det. Ved å trene jevnt og trutt mellom karuselløpene vil du få fremgang. Kontinuitet er stikkordet. om du trener 1, 2, 3 eller flere ganger i uka spiller liten rolle så lenge du har kontinuitet i treningsarbeidet. Det er bedre å trene litt jevnt utover enn å ta skippertak. Du unngår også skader eller miste motivasjonen.

Litt info: For de av dere som har meldt seg på karusellen (flere løp) kan startnummer hentes hos Gmax i Åsane. De som har hentet sitt startnummer for 2016 sesongen tar det med seg, nytt koster kr 50,-

For de som kun melder seg på enkeltløp vil startnummer bli levert ut på løpsdagen før start. Man kan også melde seg på helt frem til start. Trenger ikke penger eller kort, da vi sender faktura. Vi anbefaler å melde seg på hele karusellen til kun kr 400,- (+lisens til NFIF) for 5 løp. Enkeltløp koster kr 150,- (+lisens til NFIF).

Under ser dere et enkelt kart over 5 km løypen. Løypen starter på Mellingen ved Åsane Gamle Kirke og mot Liavatnet. Husk 2 runder og så tilbake samme vei og mot mål inne på parkeringen ved Ikea. Løypen går på gangsti og underganger. Grus og asfalt.

Håper å se deg og din familie, venner, kollegaer eller naboer på startstreken torsdag 25.august kl 19:00!

Løypekart