08/09/2016

I dag var det første fellestreningen i regi av Åsane løpskarusell. Etter at IL Norna-Salhus startet opp en løpskarusell i Åsane, har ikke superlativene latt vente på seg. Endelig en løpskarusell i Åsane, nå slipper man å reise lang for å løpe vintertid. Folk har knapt med tid med jobb og andre gjøremål. Derfor er det greit å kunne slippe å bruke tid på reise over lange avstander for å kunne delta på løp. Løpskarusellen har blitt en suksess og med den fulgte det også spørsmål om vi ville arrangere fellestreninger. Mange savner en gruppe å trene med som er nybegynnere og løper mest for å holde seg i form og det sosiale. Terskelen for å melde seg inn i et idrettslag (friidrett) er stor pga. det satses lite på rene treningsgrupper for mosjon.

Vi som klubb ønsker også at deltakerne i Åsane løpskarusell skal få fremgang. Det er mange som ikke vet hvordan man skal trene for å få fremgang. Det kan også være tøft å trene intervaller alene. Dette har vi gjort noe med og vil derfor ha intervalltrening på fellestreningene som alle kan delta på. Vi trener sammen men kan bestemme selv hvilken fart man ønsker å holde.

Første fellestreningen kom litt brått, så det var «kun» 4 deltakere. Men de var strålende fornøyd og ønsker dette hjertelig velkommen. Været var upåklagelig med over 20+ grader.
Neste fellestrening er torsdagen etter løpskarusell nr. 7.