• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Fire dager igjen til årets Åsanekarusell, er du klar?
15/01/2017

Hei, alle glade løpere!

I dag er det en nydelig dag for tur/ trening enten på ski eller løping. Håper dere utnytter den. Ta gjerne en rolig løpetur i dag og en litt kort og intensiv økt i morgen eller tirsdag så er dere klare til sesongens første løp på torsdag.

Vi regner med og håper på over 300 som stiller på startstreken kommende torsdag. Har du fortsatt ikke meldt deg på kan du gjøre det her. Du kan velge å melde deg på kun til ett løp, men vi vil anbefale deg å melde deg på hele løpskarusellen som gir deg startplass til 10 løp i 2017. Deltar du på alle løpene betaler du nemlig maks kr 75,- per løp mot vanlig kontingent som koster minimum kr 200-300,- per løp. Bonusen er at man også får en liten forpliktelse til å stille opp på løp og trene jevnt mellom løpene slik at man får en fin progresjon. Etter 5 fullførte løp vil du få en flott medalje.

Vårt mål denne sesongene at de fleste som deltar i januar også deltar gjennom hele året, derfor har vi satt opp fellestreninger som et ekstra tilbud for å hindre frafall. De arrangeres hver torsdag når det ikke er løpskarusell. Det har allerede blitt en suksess og folk som aldri har løpt intervaller har blitt bitt av basillen, fordi selv om det er tungt så er det også godt etterpå. Fellestreningene er lagt opp slik at alle kan delta og henge uansett formen.  Det er lettere å løpe i fellesskap og gøy er det også!