• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Finale for Åsane løpskarusell 2021
08/11/2021

Hei glade løpere!

Førstkommende torsdag er det klart for det siste løpet i Åsanekarusellen for 2021, men fortvil ikke, vi er straks tilbake over nyttår med ny sesong. Påmeldingen for hele løpskarusellen i 2022 er åpnet og spar penger ved å melde deg på tidlig.

Siden dette er årets siste løp så vil vi dele ut medaljer til de som har fullført fem løp i år. Har du fullført fire løp til nå så vil torsdagens løp også telle. Se hvor mange løp du har deltatt på her.

Dersom du ikke kan delta her og har løpt fem løp, kan du ta kontakt på epost for å avtale henting av medalje med daglig leder i vårt nye klubblokale i Salhushallen.

Løpsinformasjon

Påmelding for de som ikke har karusellstartnummer (gule) er åpen frem til kl 18:00. Det er kun påmelding via eqtiming.no, ingen påmeldinger på arenaen. Der vil det bli utdeling av (blått) startnummer mellom kl 18:00-18:45. Alle som har karusellstartnummer (gule nr) må huske å ta det med seg, nytt kan kjøpes (VIPPS) for kr 50,-. Du kan velge på løpsdagen hvilken distanse du ønsker å løpe.

Oppvarming skal kun skje på oppmerket området i garasjen til Ikea, eventuelt på baksiden mot Mellingen. Vi tar ikke ansvar for oppbevaring av tøy/ verdisaker, men kan legges igjen i start/ målområdet for egen risiko. Toalettene på Ikea kan benyttes.

Alle de som skal løpe 10km denne på torsdag må stille seg i pulje 1 som har start kl. 19:00. Alle som skal løpe 10km må ha godt med refleks/ lys pga. sikkerheten siden deler av løypen går langs nokså mørklagt vei. Det er ikke tillat å starte i pulje 2.

Pulje 2 er starten for alle de som har tenkt å løpe 5km og starter kl 19:05. Her er er det ikke krav om refleks, men kan være lurt å ha. Vær obs rundt vannet for andre turgåere. De raskeste stiller seg fremst og så følger resten på fortløpende. Tiden blir tatt i det du passerer startstreken og stopper når du passerer målstreken.

Resultater kan du finne på din smartelefon umiddelbart etter målgang på eqtiming.no eller eventuelt spørre tidtaker.

Til slutt vil vi ønske alle sammen lykke til og håper du ikke lar deg skremme av været.