Første Åstveit3000 ble gjennomført i fint løpevær og det ble satt gode tider.

Åsane løpskarusell

11/10/20231 min read

Start Åstveit 3000

"Nyvinningen" Åstveit 3000, ble større enn forvent og det måtte derfor gå 2 heat. Deltakerne var flinke i forkant å skrive ned hva deres bestetid/ årsbestetid var, slik at vi fikk satt jevne heat og omtrent alle fikk løpe med noen på deres nivå. Det skulle i utgangspunktet bare være et enkelt arrangement for løpegruppen, men ble åpnet opp for alle. Stor interesse fra flere steder i Bergen og omegn. Det var kjekt. Været var med oss. For heat to ble det litt kluss, men deltakerne tok det fint og med litt Tolmodighet så fikk vi resultatlistene på plass. Her kan du se resultatlistene, kanskje det kan være motivasjon til å flytte persen sin ytterligere ved en senere anledning. Ser ikke bort i fra å arrangere flere slike løp.

Minner om at påmeldingen til Åsane løpskarusell 2024 er åpnet og at prisen stiger 1.desember. I morgen kunngjøres også vinnerne av konkurransen vi hadde nylig i oktober. Det kom inn mange fine kommentarer om løp som følgerne hadde deltatt på i løpet av sesongen.