• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ferien er over og Åsane løpskarusell starter opp igjen om under en uke!
21/08/2015

Skjermbilde 2015-08-21 kl. 22.29.14Nå er det under en uke til vi er i gang igjen med løpskarusellen i Åsane. Vi gleder oss til å se dere igjen. Vi har hatt møter og evaluering. Vi har hørt på deres råd og ønsker og har kommet frem til at vi vil prøve å endre løypen litt for å unngå trengsel i starten. I tillegg så har vi også investert i tidtakerutstyr om gjør det mulig å registrere tiden fra du passerer startstreken til du passerer mål. Det vil si at du er ikke nødt til å starte helt fremst for å få best mulig tid. Så da kan vi slippe racerne avgårde først og resten like etterpå og alle vil få nøyaktig tid. Dette alene vil gi deg mulighet for å sette nøyaktig personlig rekord. I tillegg håper vi at det gode været fortsetter.

Liten endring i løypen
Starten vil gå enda litt lengre innover Mellingen. Du må passere en startsone som starter tiden din i det du passerer sonen. Løypen vil gå i undergangen ved Gullgruven og fortsetter rett frem, altså ikke inn på industriområdet og igjennom gjerdet. Løp over veien, rett frem ca 100m og sving deretter inn til venstre inn på grusveien mot Liavannet. NB! Endring i løypen er et prøveprosjekt som vi igjen må evaluere. Det skjer mye bygging i Åsane og når de flotte gangstiene er ferdige vil vi få flere muligheter til å forbedre løypen.

Påmelding og startnummer
Alle som meldte seg på karusellen i vinter trenger bare å ta med seg startnummeret og stille til start. Har du mistet startnummeret ditt, kan du kjøpe et nytt for kr 50,- pr stykk. Vi tar imot kort. For de som ikke har meldt seg på, anbefaler vi å benytte seg av tilbudet om kr 400,- (+lisens) for de resterende 5 løpene. Det er fortsatt mulig å melde seg på enkeltløp til kr 150,- (+lisens). Har du fått registrert startnummer tidligere tar du dette med deg.

Vi ønsker dere lykke til og ser frem til å se dere igjen. Tagg gjerne en venn, kollega, nabo, familie osv som også vil ha gleden av å delta i sosialt løp med andre løpere og mosjonister.

Starten går 27.08.2015 kl 19:00 Barneløpet starter kl 18:30.

Påmelding