• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Fellestrening torsdag 2.mars
01/03/2017

Hei glade løpere!

I morgen er det igjen klart for fellestrening. Det blir fellestrening kl 19:00 Liavatn v/coop.
Siden vi ble spredt sist gang på grunn av at noen ikke hadde fått med seg treningstidspunktet og jeg ikke rakk frem i tide så håper jeg at vi blir mange som stiller på torsdag. Oppmøte Senest kl 19:00 og vi starter ca 19:05. Vi kjører også oppsatt program fra forrige gang som ingen gjennomførte. Godt at dere har blitt vant med 20x 45 sek intervallene, slik at dere kan klare dere på egen hånd dersom jeg blir sein eller forhindret fra å komme. God innsats var det på de jeg så sist. Gleder meg til å se dere igjen og håper på stort oppmøte uansett vær. Jeg har lagt inn litt tid til innføring i enkle teknikkøvelser som dere kan praktisere hjemme slik som mobilitetsøvelsene. Det blir dessverre ikke tid til å rettleie hver enkelt, men vi ser på muligheten for å arrangere egne teknikk kurs til en rimelig penge.

Oppmøte: Liavatnet ved Coop.
Tid: senest kl 19:00 info
19:05 Oppvarming del 1: Øvelser (mobilitet)
19:10 Oppvarming del 2: Rolig jogg 10 min + 5 min litt raskere (tilsvarende intervallfart)
19:25 Oppvarming del 3: Innføring i enkle teknikkøvelser dere kan gjøre på egenhånd.
19:35 Intervaller: 10 x 90 sek, pause 60 sek. rolig jogg.
20:00 Nedjogg: 10 min.
20:10 Tøying / slutt