• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Er DU klar for sesongens 2.løp i Åsane løpskarusell?
08/02/2017

På torsdag er det igjen klart for løpskarusell i Åsane. Da er det nye muligheter for å se om treningen siden sist løp gir resultater. Været ser ut til å være med oss, litt kaldt men finere forhold kan vi ikke få det midt på vinteren. Tørt og fint underlag. Det vil bli en liten utfordring i målområdet siden Ikea driver med oppussing i garasjen. Etter kl 10 i dag vil vi kunne gi mer informasjon. Dersom vi må flytte mål (midlertidlig) så vil ikke løypa være korrekt kontrollmålt og tidene som oppnås den dagen vil ikke bli godkjent for Kondis sine statistikker. Men fortvil ikke, dette er bare midlertidig og vi satser på at vi får tilbake målområdet så snart som mulig. Uansett er det bra å komme seg ut å få litt puls.

Det er fortsatt mørkt og særlig de som skal løpe 10 km bør kle seg i refleks. Vi anmoder også til å ta hensyn til de som går tur rundt Liavatnet. Det er lett å bli for ivrig. Selv om vi tar nettotid så anmoder vi at man starter etter nivå. De raskeste først osv.

Startnummer hentes i sekreteriatet fra kl 18:00. Sørg for at du løper med rett startnummer.
For de som har meldt seg på hele karusellen er det bare å huske å ta med startnummeret du brukte sist. Nytt startnummer koster kr 50,-. For de som melder seg på kun dette løpet blir det gitt ut et startnummer som kun gjelder for dette løpet. For påmelding gå hit. Hent startnummeret i sekreteriatet fra kl 18:00.

Da er det bare å ønske alle sammen velkommen og lykke til!