• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Deltakelsen over all forventning
21/03/2015

Deltagelsen i vår nye løpskarusell i Åsane har vært over all forventning etter kun 3 måneder. På torsdag kveld gikk startnummer 600 ut. Vi hadde i utgangspunktet kjøpt inn 500, og trodde at det måtte være rikelig første året. Men nå er 600 gått allerede etter fire løp. Værgudene har ikke vært på vår side så langt, men vi krysser fingrene for det siste løpet på denne siden av sommeren – 16. april blir bra.

Evaluere
Når de fem første løpene er over skal vi evaluere og se hva vi kan bli bedre på. Vi vil forsøke å få til en ordning med sensorer ved startstreken slik at alle får nøyaktig løpt tid, og at de som står bakerst ved start, ikke mister unødig tid i starten. Kanskje en liten justering på løypen, men vi får se hva som kommer opp når arrangørstaben samles.

Kvalitet
Når IL Norna-Salhus har påtatt seg ansvaret for et arrangement som blant annet løpskarusell så er vårt fokus at det skal være kvalitet i det vi gjør. Løypene skal være gode, påmelding og resultatsystemet enkelt, flinke og dyktige funksjonærer, merking av løypen med skilting som viser retning og km og support via epost og sosiale. medier.

Forbedringer
I alle fall synes vi som arrangør, at det meste funker bra, og det synes som at dere som løper trives. Men vi kan alltid bli bedre, og som nevnt vil vi forsøke og gjøre noen forbedringer når løpene på høsten starter. Så langt har vi vel vært i en innkjøringsfase.

Positive tilbakemeldinger
Vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger samt tips og ønsker. Det er en fryd å jobbe som funksjonær både før, under og etter løpet med sånne hyggelige og flotte deltakere.

Lykke til videre alle sammen.