Delta på fellestrening og kom i form!

Trenger du en push for å komme i gang etter ferien så er det tiden for å "hoppe på toget" og komme i gang med trening sammen med andre glade løpere.

Kristian

8/9/20231 min read

Nå er det hverdag og høsten er allerede på god vei, med regn og mørke. Det kan være vanskelig å komme seg ut hvis du begynner å tenke og føle for mye. Jeg er ikke i form, jeg har sovet lite, har nettopp spist eller ikke spist, det regner og folk kan se meg osv. Unnskyldningene kan være mange. Derfor er det lurt å ha en avtale om å komme seg på trening. Trene med enn venn eller en treningsgruppe. Åsane løpegruppe har de siste årene alltid hatt noen som stiller opp på trening uansett vær. Det er godt å vite for det kan hjelpe deg til å komme deg ut. Og man angrer sjelden på treningsøkt.

Mange nybegynnere sier til meg at de vegrer seg for å gå på trening fordi de er i dårlig form, og det har jeg full forståelse for. Det er mange som sitter på gjerde en stund før de våger seg utpå. Det er lov å vurdere, men jeg vil anbefale å bare hoppe i det slik at du kommer i gang. Treningene blir lagt opp til at du gir den innsatsen du føler for den dagen. Det er ingen som reagerer på det.