Nyheter
13/09/2022

Velkommen til Åsane løpskarusell torsdag 15.09.2022

Hei glade løpere!

På torsdag er det igjen duket for løpskarusell i Åsane. Velg mellom 5 eller 10km. Det er fortsatt mulig å melde seg på dagens løp frem til kl 18:00 på torsdag https://signup.eqtiming.com/?Event=aasanelopskarusell&lang=norwegian&Kioskmode=1. Dere som allerede er påmeldt løpskarusellen trenger bare å ta med startnummeret eller hente det i vårt sekretariat mellom kl 18:00-18:45. Trenger du nytt, så kan det kjøpes for kr 50,- og vippses til I.L. Norna-Salhus. 

Det er meldt opphold og flott løpevær på torsdag. Regnet renser luften på dagtid og stopper til starten i følge værmeldingen. 

Parkering i garasjen til Ikea, toaletter på Ikea. Eget oppvarmingsfelt, det er ikke lov å løpe ellers i garasjen. 

Vi har ingen oppbevaring for tøy og annet, men kan legges i start-/ målområdet da det er folk der, men på eget ansvar. 

De som har tenkt å løpe 10km stiller seg på startstreken kl 19:00. Startskuddet for 5 km går ca. 5 min senere. 

Resultater finner du på https://live.eqtiming.com/59824

Øvrig info på nettsiden

Les mer...
Nyheter
24/08/2022

Åsane løpskarusell 2022 starter opp igjen

I morgen torsdag 25.august kl 19:00 går startskuddet for høstens løpskaruseller i Åsane. Det er meldt mye regn. Vi avlyser ikke før det blir veldig ekstremt eller det er lyn og torden. Beskjed om eventuell avlysning vil komme på sms og kan komme tett opptil start. Vi ønsker å få arrangert løpet, men vil avlyse dersom det ikke er forsvarlig å arrangere løp.

Praktisk info:

Påmelding kun på EqTiming.no frem til kl 18:00

Henting av startnummer i Ikea garasjen fra kl 18:00.

Oppvarming på eget avsperret området i garasjen. Ingen løping ellers i garasjen.

Toaletter hos Ikea

1 pulje starter kl 19:00 som er 10 km

2 pulje starter 19:05 som er 5 km

Resultatliste på EqTiming.no

Les mer...
Nyheter
27/01/2022

Åsane løpskarusell i kveld

I kveld er det endelig klart for årets første Åsane løpskarusell i 2022. Påmeldingen er åpen frem til kl 18:00 online. Det blir ikke mulig å melde seg på etter det, heller ikke ved vårt sekretariat. Der vil det kun være mulig å hente startnummer mellom kl 18:00 – 18:45. Vi oppfordrer alle som har meldt seg på hele løpskarusellen om å hente hos Sport1 på Åsane storsenter før kl 17:00.

Oppvarming i garasjen skal kun foregå på oppmerket området. Vær obs på trafikken ellers. Kan også anbefale å varme opp på baksiden av Ikea, mot Mellingen. Toalettene hos Ikea kan benyttes.

Alle som skal løpe 10km må ha refleks, på grunn av at store deler av løypen er langs trafikkert bilvei. Det er en fordel om den er gul slik at løypevaktene som skal geleide deg over veien kan se deg litt i god tid og får stoppet trafikken.

Alle som har tenkt å løpe 10 km må starte i pulje 1 som går kl 19:00. 5km starter i pulje 2 som går kl 19:05.

Resultatlister får dere umiddelbart ved målgang inne på eqtiming.no eller spør tidtaker.

Vi ønsker dere alle sammen lykke til!

Les mer...
Nyheter
20/01/2022

Endelig kan vi åpne påmeldingen

Etter at regjering lettet på restriksjonene så kan vi endelig åpne opp for påmelding også for de som kun ønsker å melde seg på enkelt løp og arrangere som normalt. Påmeldingen er åpen for alle. De som har meldt seg på hele løpskarusellen henter sitt startnummer hos Sport1/ klubbavdeling på Åsane storsenter mandag 24.januar etter kl 12. De som melder seg på enkeltløp får sitt startnummer utlevert i garasjen til Ike spå løpsdager mellom kl 18:00 – 18:45.

Les mer...
Nyheter
04/01/2022

Første løp i Åsanekarusellen flyttes

Pga. restriksjoner og usikkerhet på hva som skjer fremover, velger vi å flytte løpet frem i tid. Dermed blir første løp planlagt arrangert torsdag 27.januar, med forbehold. Det er flere andre arrangementer som avlyses eller flyttes. Vi ønsker å gjennomføre for flest mulig og med dagens restriksjoner er det ikke mulig. Vi beklager det. Enkeltpåmelding vil åpne en uke før løpene i år. Vi kommer tilbake til hvor og når du kan hente startnummeret ditt.

Les mer...
Nyheter
30/12/2021

Påmelding løpskarusellen 2022

Vi har satt prisen ned til det laveste helt frem til klokken slår 23:59 på nyttårsaften, så er det bare å fyre opp rakettene og glede seg til et nytt løpeår. Benytt sjansen å melde deg på løpskarusellen i Åsane til en lav pris. Delta på 8 løp, få premie ved fem fullførte løp. Informasjon om henting av startnummer kommer litt utpå nyåret.

Påmelding

Vi ønsker å takke alle for det gamle løpeåret og ser frem til å se deg på startstreken i 2022.

Les mer...