Nyheter
08/11/2021

Finale for Åsane løpskarusell 2021

Hei glade løpere!

Førstkommende torsdag er det klart for det siste løpet i Åsanekarusellen for 2021, men fortvil ikke, vi er straks tilbake over nyttår med ny sesong. Påmeldingen for hele løpskarusellen i 2022 er åpnet og spar penger ved å melde deg på tidlig.

Siden dette er årets siste løp så vil vi dele ut medaljer til de som har fullført fem løp i år. Har du fullført fire løp til nå så vil torsdagens løp også telle. Se hvor mange løp du har deltatt på her.

Dersom du ikke kan delta her og har løpt fem løp, kan du ta kontakt på epost for å avtale henting av medalje med daglig leder i vårt nye klubblokale i Salhushallen.

Løpsinformasjon

Påmelding for de som ikke har karusellstartnummer (gule) er åpen frem til kl 18:00. Det er kun påmelding via eqtiming.no, ingen påmeldinger på arenaen. Der vil det bli utdeling av (blått) startnummer mellom kl 18:00-18:45. Alle som har karusellstartnummer (gule nr) må huske å ta det med seg, nytt kan kjøpes (VIPPS) for kr 50,-. Du kan velge på løpsdagen hvilken distanse du ønsker å løpe.

Oppvarming skal kun skje på oppmerket området i garasjen til Ikea, eventuelt på baksiden mot Mellingen. Vi tar ikke ansvar for oppbevaring av tøy/ verdisaker, men kan legges igjen i start/ målområdet for egen risiko. Toalettene på Ikea kan benyttes.

Alle de som skal løpe 10km denne på torsdag må stille seg i pulje 1 som har start kl. 19:00. Alle som skal løpe 10km må ha godt med refleks/ lys pga. sikkerheten siden deler av løypen går langs nokså mørklagt vei. Det er ikke tillat å starte i pulje 2.

Pulje 2 er starten for alle de som har tenkt å løpe 5km og starter kl 19:05. Her er er det ikke krav om refleks, men kan være lurt å ha. Vær obs rundt vannet for andre turgåere. De raskeste stiller seg fremst og så følger resten på fortløpende. Tiden blir tatt i det du passerer startstreken og stopper når du passerer målstreken.

Resultater kan du finne på din smartelefon umiddelbart etter målgang på eqtiming.no eller eventuelt spørre tidtaker.

Til slutt vil vi ønske alle sammen lykke til og håper du ikke lar deg skremme av været.

Les mer...
Nyheter
06/05/2021

Løpskarusellen ble arrangert under fine forhold

 

 

Løpskarusellens 2 løp for året ble arrangert onsdag 5.mai. Det var i overkant av 100 glade løpere som stilte til start. Forholdene var fine til tross for fortsatt litt nordavind. Mange gode tider ble oppnådd. Under vil dere se bilder av de fleste løperne. Når neste løp blir arrangert er usikkert. Klubben har mange andre friidrettsarrrangement så det er ikke mye ledige dager, men håper at vi kan få til uti juni. Info vil komme. Gratulerer med innsatsen alle sammen og god helg!

[robo-gallery id=”3022″]

Les mer...
Karusellinformasjon, Nyheter
22/08/2020

Åsane løpskarusell #5 Korona versjon 1

Hei glade løpere!

Vi ønsker å arrangere løpet, men det er en del restriksjoner som gjør at det blir ekstra krevende å arrangere. Vi er nødt til å forholde oss til restriksjonene fra Norges idrettsforbund (NIF) med bakgrunn i smittevernrådene fra folkehelse instituttet (FHI). Det betyr at et arrangement kan ha maksimalt 200 personer. Det skal være 1 meters mellomrom, maksimalt 25 personer i gruppe pr. start. Det er heller ikke lov å oppholde seg for lenge i start/ mål (arena) omårdet.

Påmelding må gjøres på skjemaet under (er obligatorisk å registrere alle deltakerene for lettere smittesporing for kommunen) og vi må seede heaten slik at de antatt beste starter først. Meld deg på kun dersom du tenker å stille for å ikke oppta en startplass. Er du syk så må du ikke stille, gi oss beskjed så fort som mulig dersom du ikke kan stille (akutt).

Påmeldingen åpner nå først for dere som er påmeldt hele løpskarusellen, på mandag vil den åpne for alle (enkeltpåmelding). Det er første til mølla opp til 200. Startnummer skal karuselldeltakerene ha, hvis ikke må det bestilles og kjøpes på e-post og hente ved anvist plass løpsdagen. Enkeltpåmeldinger må hente startnummeret fra anvist plass.

Etter målpassering må alle deltakere forlate arenaområdet så fort som mulig.
Resultater finner dere på eqtiming.no

De som ikke får plass til dette løpet vil bli prioritert til neste løp. Det vil også bli satt opp et virtuelt løp (VR) 28-30.august.

 

Les mer...
Nyheter
08/04/2020

Åsane løpkarusell 2020 – Virtuelt løp #2

Etter suksessen og positive tilbakemeldinger fra det forrige virtuelle løpet, så gjentar vi suksessen.Det blir en ny uke med nye muligheter. Det er uvisst hvordan situasjonen er på det tidspunktet, men velger å kjøre et virtuelt løp uansett.

Registrer resultatet ditt her: (du må kanskje oppdater nettleseren din hvis du har vært inne på den før)

Arrangementsregler:

Det er viktig at alle følger gjeldende smittevernregler, hvis ikke kan det fort bli slutt også på de virtuelle løpene.

  • Hold god avstand!
  • Ikke bli stående å snakke med mange folk i start og målområdet!
  • Ikke løp i løypen dersom du er syk eller nylig har vært syk!
  • Vær forsiktig i trafikken! Husk det blir ingen løypevakter og sperringer.
  • Juks på registreringen av resultatet ditt lurer bare deg selv.
  • Du kan løpe så mange ganger du vil i løpet av perioden, men husk at det skal være plass til andre.
  • Du kan løpe 2 distanser men helst ikke på samme dag.
  • Påmelding finner du her og koster kr 100,- for enkeltløp og kr 500,- for karusell (flere løp).
  • Alle som allerede er påmeldt løpskarusellen deltar selvfølgelig gratis.
  • Løpet teller med i 5 løp for premie.
  • “Arrangementet” er åpent mellom mandag 27.04 kl. 00:00 – søndag 03.05 kl. 23:59.

Resultater finner du her

Diplom printer du ut her (Send melding dersom du ønsker at vi skal føre på navn, distanse og tid.

[su_expand]Strava segment (her kan du sammenligne tider med andre Stravabrukere. Vær obs på at gps måling er variabel).

GPX-fil (Garmin) Legg den inn på din gps klokke for kart.

[/su_expand]

Vi kommer til å markere start, mål og vending. Husk at åpningstiden til Ikea er 10-18 hverdager og 10-20 lørdag, prøv å unngå å løpe i dette tidsrommet, i såfall må du bruke fortauet og se deg godt for i trafikken. NB! Vær obs på at garasjen til Ikea stenger og låses utenom åpningstiden. 

Lykke til!

[su_expand] Se noen bilder av løypen

Hold til høyre, men vær obs på at folk kan komme i møte

Her SKAL alle krysse over gangfeltet ikke i rundkjøringen!

5 Km løper inn til venstre på grusen, de skal passere her 2 ganger!

10 km krysser veien. OBS! Ofte mye trafikk! På vei tilbake løper man rett inn på grusen du ser nå på venstre side, men på tilbakeveien blir det på høyre side

Kryssing skal kun skje over gangfeltet, se opp for biler!

Kryssing skal kun skje over gangfeltet, se opp for biler!

Mål!

[/su_expand]


Registreringen åpner 27.04.2020 kl.10:00
[ninja_form id=4]

Les mer...
Nyheter
06/04/2020

Mange deltok på virtuelt løp i Åsane

På grunn av den situasjonen vi er i nå, er det forbud mot å arrangere løp. Det er lett å bli motløs når konkurransene blir avlyst eller flyttet til høsten. Løp som mange har som mål å gjennomføre og som gir motivasjon for å komme seg ut på trening. Derfor har vi jobbet litt med hvordan vi kunne legge til rette for å motivere våre deltakere til å trene og konkurrere på egen hånd. Gjennom virtuelt løp kunne deltakerne løpe igjennom løypene alene og innrapportere tiden sin slik at de kom på den offisielle resultatlisten (klikk på oppdater nettleseren for oppdatering).  Alle som deltok har mulighet for å printe ut en diplom. (Har ikke fått lagt ut alle, send en melding dersom det er ønskelig at vi fyller ut navn og tid eller print ut en tom og fyll ut selv).

På Strava er det egne segment for 5 og 10 km der kan man se på leaderboard hvilken plass og tid du fikk. Gps måling er jo ikke helt nøyaktig, men det er en fin pekepinne. Det går også an å sortere på alder osv. Fikk dessverre ikke sortert på dato som var litt av planen og hensikten.

Vi håper at flere henger seg på neste virtuelle løp vi arrangerer. I mellomtiden ønsker vi alle sammen en riktig god påske!

Les mer...
Nyheter
17/01/2020

Oppsving for løpskarusellen

Etter litt laber deltakelse i høst, tok det seg kraftig opp på årets første løpskarusell i Åsane. Veldig kjekt å se så mye løpeglede. Mange nye fjes i tillegg til de som stiller fast på løpene. Men det er fortsatt mer plass og tenker da spesielt de yngste (10+ år). Vi har prøvd å sette en ganske rimelig pris for deltakelse i de yngste klassene. Dette er også et veldig sosialt arrangement hvor det er store muligheter for å ta med hele familien på aktivitet. Og vi så flere som hadde gjort nettopp det.

Et eksempel er en familie hvor mor, far og barn deltok med eget team navn.

Åsanegutten og tidligere Norna-Salhus løper Bjørn Rusten Lundberg som nå løper for Varegg, vant 10 km på 36,15 foran Anders Kjærevik, Idrett uten alkohol og klubbkollega Børge Larsson.
På kvinnesiden så var det unge og lovende Adele Henriksen, Loddefjordjenten som nå representerer I.L. Gular som vant. Hun vant nokså suverent og var over 2 minutter forran neste løper.

På den korte distansen ble det hjemmeseier til Didrik Prestegård Hansen, Norna-Salhus som også vant ganske suverent og med over minuttet foran Helge Simmenes som har løpt og vunnet mange løpskaruseller. Arnajenten Amalie Joensen, hadde også god klaring til neste kvinne. Hun ble også 5 raskeste løper i mål på 5 kilometeren.

Resultatene ligger ute på eqTiming.no

Se reportasje og mange fine bilder på Kondis.no

Gratulerer til alle som stilte opp og gjennomførte. Dere er kjempeflinke alle sammen. Har sett igjennom resultatlistene fra topp til bunn og legger merke til at det er en god del som har forbedret seg. Dette er bare starten og det er bare å holde trykket oppe, neste løpskarusell er torsdag 13.februar (påmelding).I mellomtiden er det mulig å være med på gratis fellestrening frem til februar. Mer informasjon om fellestrening kan du lese her.

Les mer...