Nyheter
27/01/2022

Åsane løpskarusell i kveld

I kveld er det endelig klart for årets første Åsane løpskarusell i 2022. Påmeldingen er åpen frem til kl 18:00 online. Det blir ikke mulig å melde seg på etter det, heller ikke ved vårt sekretariat. Der vil det kun være mulig å hente startnummer mellom kl 18:00 – 18:45. Vi oppfordrer alle som har meldt seg på hele løpskarusellen om å hente hos Sport1 på Åsane storsenter før kl 17:00.

Oppvarming i garasjen skal kun foregå på oppmerket området. Vær obs på trafikken ellers. Kan også anbefale å varme opp på baksiden av Ikea, mot Mellingen. Toalettene hos Ikea kan benyttes.

Alle som skal løpe 10km må ha refleks, på grunn av at store deler av løypen er langs trafikkert bilvei. Det er en fordel om den er gul slik at løypevaktene som skal geleide deg over veien kan se deg litt i god tid og får stoppet trafikken.

Alle som har tenkt å løpe 10 km må starte i pulje 1 som går kl 19:00. 5km starter i pulje 2 som går kl 19:05.

Resultatlister får dere umiddelbart ved målgang inne på eqtiming.no eller spør tidtaker.

Vi ønsker dere alle sammen lykke til!

Les mer...
Nyheter
20/01/2022

Endelig kan vi åpne påmeldingen

Etter at regjering lettet på restriksjonene så kan vi endelig åpne opp for påmelding også for de som kun ønsker å melde seg på enkelt løp og arrangere som normalt. Påmeldingen er åpen for alle. De som har meldt seg på hele løpskarusellen henter sitt startnummer hos Sport1/ klubbavdeling på Åsane storsenter mandag 24.januar etter kl 12. De som melder seg på enkeltløp får sitt startnummer utlevert i garasjen til Ike spå løpsdager mellom kl 18:00 – 18:45.

Les mer...
Nyheter
04/01/2022

Første løp i Åsanekarusellen flyttes

Pga. restriksjoner og usikkerhet på hva som skjer fremover, velger vi å flytte løpet frem i tid. Dermed blir første løp planlagt arrangert torsdag 27.januar, med forbehold. Det er flere andre arrangementer som avlyses eller flyttes. Vi ønsker å gjennomføre for flest mulig og med dagens restriksjoner er det ikke mulig. Vi beklager det. Enkeltpåmelding vil åpne en uke før løpene i år. Vi kommer tilbake til hvor og når du kan hente startnummeret ditt.

Les mer...
Nyheter
30/12/2021

Påmelding løpskarusellen 2022

Vi har satt prisen ned til det laveste helt frem til klokken slår 23:59 på nyttårsaften, så er det bare å fyre opp rakettene og glede seg til et nytt løpeår. Benytt sjansen å melde deg på løpskarusellen i Åsane til en lav pris. Delta på 8 løp, få premie ved fem fullførte løp. Informasjon om henting av startnummer kommer litt utpå nyåret.

Påmelding

Vi ønsker å takke alle for det gamle løpeåret og ser frem til å se deg på startstreken i 2022.

Les mer...
Nyheter
03/12/2021

Nå kan du kjøpe gavekort

Nå kan du kjøpe gavekort, få koden på e-post, skrive ut kortet og legge i konvolutt å legge under juletreet. Kjøp gavekortet her. Det som får gavekortet melder seg på og bruker koden som betalingsmiddel.

Les mer...
Nyheter
03/12/2021

LØPEADVENTSKALENDER LUKE 3

Kontinuitet er absolutt å foretrekke fremfor å trene sjelden og hardt. Sistnevne er kjent som skippertak. Det lønner seg sjelden og fører ofte til skader. Unngå skader, har du først pådratt deg skade så kan du måtte slite med det i lang tid og sjansen for at den dukker opp igjen er rimelig stor.
Å trene jevnt og variert er nøkkelen til suksess. Det har vist seg at de som trener ofte men mindre hardt har bedre fremgang på langt sikt. De er også oftere mindre skadet.


Rutine og variasjon er nøkkelordene. Få rutine på treningen din, men ikke glem å varier treningen i både form og innhold.

Les mer...