• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Bli med på løpskarusellen!
15/08/2019

I dag er starter løpskarusellen opp igjen etter sommerferien. Det gjenstår 5 løp igjen. 

For de som har meldt seg på i januar eller før det, er det bare å ta med seg startnummeret sitt og stille til start. Har du mistet det så kan du få kjøpe nytt til kr 50,- i vårt sekretariat. 

Påmelding for nye deltakere kan gjøres her eller i vårt sekretariat I garasjen til Ikea, som er åpent mellom klokken 18-18:50. De som velger hele løpskarusellen for kr 400,- får et startnummer de skal bruke de resterende løpene frem til nyttår. De får i tillegg delta gratis på fellestreninger med Åsane løpegruppe. De som kun skal delta på et løp får utdelt engangsstartnummer. 

Startskuddet går kl 19:00, men om du starter litt etter så blir ikke din tid registrert før du passerer startstreken/sensoren. De som vil løpe 10 km passerer også en sensor som registrerer at du løper 10km og ikke 5 km. Resultatene skal som regel være online allerede i det du kommer i mål. For å få medalje må du ha løpt 5 løp i 2019. 

Oppvarming i garasjen skal kun foregå på oppmerket område! Vær også obs på trafikken i garasjen på vei til og fra start/ mål. Tøy kan legges i teltet til G-max, men vi er ikke ansvarlig for verdisaker.