• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Åsane løpskarusell #5 Korona versjon 1
22/08/2020

Hei glade løpere!

Vi ønsker å arrangere løpet, men det er en del restriksjoner som gjør at det blir ekstra krevende å arrangere. Vi er nødt til å forholde oss til restriksjonene fra Norges idrettsforbund (NIF) med bakgrunn i smittevernrådene fra folkehelse instituttet (FHI). Det betyr at et arrangement kan ha maksimalt 200 personer. Det skal være 1 meters mellomrom, maksimalt 25 personer i gruppe pr. start. Det er heller ikke lov å oppholde seg for lenge i start/ mål (arena) omårdet.

Påmelding må gjøres på skjemaet under (er obligatorisk å registrere alle deltakerene for lettere smittesporing for kommunen) og vi må seede heaten slik at de antatt beste starter først. Meld deg på kun dersom du tenker å stille for å ikke oppta en startplass. Er du syk så må du ikke stille, gi oss beskjed så fort som mulig dersom du ikke kan stille (akutt).

Påmeldingen åpner nå først for dere som er påmeldt hele løpskarusellen, på mandag vil den åpne for alle (enkeltpåmelding). Det er første til mølla opp til 200. Startnummer skal karuselldeltakerene ha, hvis ikke må det bestilles og kjøpes på e-post og hente ved anvist plass løpsdagen. Enkeltpåmeldinger må hente startnummeret fra anvist plass.

Etter målpassering må alle deltakere forlate arenaområdet så fort som mulig.
Resultater finner dere på eqtiming.no

De som ikke får plass til dette løpet vil bli prioritert til neste løp. Det vil også bli satt opp et virtuelt løp (VR) 28-30.august.